کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 21 اسفند ماه ، 1388

ارتش زدبازی ~ Zedbazi Fans: تالار گفتمان

wWw.ZEDBAZI.IR :: نمايش موضوعات - سلام بچه ها من اومدم.

سلام بچه ها من اومدم.

ارسال موضوع جديد  اين مطلب قفل شده است . شما مجاز به ويرايش آن و يا ارسال جوابيه نمي باشيد .    

wWw.ZEDBAZI.IR صفحه اول انجمن -> موزیک ایرانی -> موزیک رپ

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

ho3inpitock
سرباز ارتش زدبازی

وضعيت: آفلاين
2 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 39
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: بابل

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 21:41:34    موضوع مطلب: سلام بچه ها من اومدم. پاسخ همراه با اعلان

سلام به همه.بچه ها اهنگ دزد رو گوش دادین واقعن هم که دزدین واسه همین من طرفدار پیشرو ام دزدی نمیکنه بیت و تکس و.. نمی دزده واقعن پیشرو از زد خیلییییییییییییییییی سره.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

Faryad
سرباز ارتش زدبازی

19 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 49
تشکر شده 3 بار در 3 پست

محل سكونت: هر جا که صدای آهنگای زدبازی بیاد ...

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 04:49:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اینجا جایه زاخارس !! میخوای شاخ بازی در بیاری میگم چند تا شر خر بیاد دست و پاتو بندازنا !!!! Evil or Very Mad

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

ZAX
سرباز ارتش زدبازی

10 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 12
تشکر کرده: 1
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 10:40:50    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

آره من آهنگ دزدو شنیدم حالا یه سوال میپرسم ازت ببینم تو هم آهنگ دیس رضا پیشروی حسام استپس رو شنیدی؟آهنگ دیس نابغه های علی شاهکارو چی؟یا ...(ماشاللا یکی دوتام نیس) تو این آهنگ یه تیکه اومده که دوتا از آهنگاشون شبیه خارجیا بوده خب برادر من لازمه بگم که تو این آهنگا چیا باره اون ... کردن؟برو اول اونارو گوش کن بعد که حالت بهتر شد بیا حرف میزنیم!!

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

ho3inpitock
سرباز ارتش زدبازی

2 دي ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 11:10:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ZAX مي نويسد:
آره من آهنگ دزدو شنیدم حالا یه سوال میپرسم ازت ببینم تو هم آهنگ دیس رضا پیشروی حسام استپس رو شنیدی؟آهنگ دیس نابغه های علی شاهکارو چی؟یا ...(ماشاللا یکی دوتام نیس) تو این آهنگ یه تیکه اومده که دوتا از آهنگاشون شبیه خارجیا بوده خب برادر من لازمه بگم که تو این آهنگا چیا باره اون ... کردن؟برو اول اونارو گوش کن بعد که حالت بهتر شد بیا حرف میزنیم!!
سلام.داداش.خوبی؟؟من دیس حسام رو گوش دادم اخرشو دقت کنی میگه200تومن از من قرض کرد بیاد تو بعد تو نمی دونی پیشرو از حسام بدش میاد داداش دیس فربد ولچر به زد رو گوش دادی؟؟نابغه ها خیلی وقته از هم پاشیده شده پیشرو خودش اهنگساز و... هستش اگه هم دزدی کرده بود اون قدیم بود تازه اون تکس میدوزده مثلزد پیشرو خودش تکس می فروشه و تکس می گه ID:amir_pishro98

بازگشت به بالا

ho3inpitock
سرباز ارتش زدبازی

2 دي ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 11:13:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ZAX مي نويسد:
دزدددددددددددددددددددد و بگییییییییییییییرینننننننننننننن روش میشههههه تو کوچه راه بره.......................... دزودو بگیرن به هیچ جا نمی رسه با دله دزدی.

بازگشت به بالا

ho3inpitock
سرباز ارتش زدبازی

2 دي ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 11:18:40    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ZAX مي نويسد:
داداش ساسی و مخته و پیشتاز هم دیس داد ه پیشرو.تازه اینم یادت باشه پیشرو از 12سالگی از خانوادهش جدا شد که این کارش کار هر کسی نیست و از همون موقعه روی پاش ایستاد.

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   اين مطلب قفل شده است . شما مجاز به ويرايش آن و يا ارسال جوابيه نمي باشيد .   

wWw.ZEDBAZI.IR صفحه اول انجمن -> موزیک ایرانی -> موزیک رپ

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)