ho3inpitock سرباز ارتش زدبازی وضعيت: آفلاين 2 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 36 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: بابل
ارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 21:41:34 موضوع مطلب: سلام بچه ها من اومدم.
سلام به همه.بچه ها اهنگ دزد رو گوش دادین واقعن هم که دزدین واسه همین من طرفدار پیشرو ام دزدی نمیکنه بیت و تکس و.. نمی دزده واقعن پیشرو از زد خیلییییییییییییییییی سره.
Faryad سرباز ارتش زدبازی وضعيت: آفلاين 19 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 51 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 3 بار در 3 پست
محل سكونت: هر جا که صدای آهنگای زدبازی بیاد ...
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 04:49:44 موضوع مطلب:
اینجا جایه زاخارس !! میخوای شاخ بازی در بیاری میگم چند تا شر خر بیاد دست و پاتو بندازنا !!!! _________________ | شاه تـــهرونی که توشــی زدبازیــــــــــــــــه |
ZAX سرباز ارتش زدبازی وضعيت: آفلاين 10 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 15 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 10:40:50 موضوع مطلب:
آره من آهنگ دزدو شنیدم حالا یه سوال میپرسم ازت ببینم تو هم آهنگ دیس رضا پیشروی حسام استپس رو شنیدی؟آهنگ دیس نابغه های علی شاهکارو چی؟یا ...(ماشاللا یکی دوتام نیس) تو این آهنگ یه تیکه اومده که دوتا از آهنگاشون شبیه خارجیا بوده خب برادر من لازمه بگم که تو این آهنگا چیا باره اون ... کردن؟برو اول اونارو گوش کن بعد که حالت بهتر شد بیا حرف میزنیم!!
ho3inpitock سرباز ارتش زدبازی وضعيت: آفلاين 2 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 36 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 11:10:44 موضوع مطلب:
ZAX مي نويسد:
آره من آهنگ دزدو شنیدم حالا یه سوال میپرسم ازت ببینم تو هم آهنگ دیس رضا پیشروی حسام استپس رو شنیدی؟آهنگ دیس نابغه های علی شاهکارو چی؟یا ...(ماشاللا یکی دوتام نیس) تو این آهنگ یه تیکه اومده که دوتا از آهنگاشون شبیه خارجیا بوده خب برادر من لازمه بگم که تو این آهنگا چیا باره اون ... کردن؟برو اول اونارو گوش کن بعد که حالت بهتر شد بیا حرف میزنیم!!
سلام.داداش.خوبی؟؟من دیس حسام رو گوش دادم اخرشو دقت کنی میگه200تومن از من قرض کرد بیاد تو بعد تو نمی دونی پیشرو از حسام بدش میاد داداش دیس فربد ولچر به زد رو گوش دادی؟؟نابغه ها خیلی وقته از هم پاشیده شده پیشرو خودش اهنگساز و... هستش اگه هم دزدی کرده بود اون قدیم بود تازه اون تکس میدوزده مثلزد پیشرو خودش تکس می فروشه و تکس می گه ID:amir_pishro98
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 11:13:44 موضوع مطلب:
ZAX مي نويسد:
دزدددددددددددددددددددد و بگییییییییییییییرینننننننننننننن روش میشههههه تو کوچه راه بره.......................... دزودو بگیرن به هیچ جا نمی رسه با دله دزدی.
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 11:18:40 موضوع مطلب:
ZAX مي نويسد:
داداش ساسی و مخته و پیشتاز هم دیس داد ه پیشرو.تازه اینم یادت باشه پیشرو از 12سالگی از خانوادهش جدا شد که این کارش کار هر کسی نیست و از همون موقعه روی پاش ایستاد.